Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Wrappen kozijnen

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel

Kozijnen wrappen is een uitstekend alternatief op het verven van kozijnen. Als uw kozijnen vervaagd zijn of u toe bent aan een nieuwe kleur, dan is wrappen een uitstekende keus. Zo voorziet u uw kozijnen snel weer van een frisse kleur, zodat u voor een lange tijd weer vooruit kunt met uw kozijnen. Schakel Dr. Vinyl uit Brakel hiervoor in!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Het wrappen van kozijnen voor het behoud van een mooie uitstraling

Kozijnen van kunststof zijn onderhoudsarm en gaan voor een lange tijd mee. Toch is het zo dat de kozijnen door weersinvloeden en vuil verweerd kunnen raken. Hierdoor is onderhoud aan kunststof kozijnen nodig. Een voorbeeld om de kozijnen te onderhouden is door ze te wrappen. Ook kunt u kiezen voor RENOLIT folie voor uw kozijnen. Op deze manier zorgt u dat dat uw kozijnen hun mooie uitstraling behouden. Naast dat u bij ons uw kozijnen van kunststof kunt laten wrappen, zijn wij ook in staat aluminium kozijnen te repareren.

Schakel ons in voor het wrappen

As u graag uw kozijnen wilt laten wrappen, schakelt u natuurlijk Dr. Vinyl in. Wij zijn hierin gespecialiseerd en zorgen altijd voor het beste eindresultaat. Heeft u vragen over het wrappen of onze andere diensten? Bel dan naar 033-25 83 815 of stuur eenvoudig een e-mail naar [email protected].