Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Herstel aan vinyl daken van uw cabrio of zijspan

Als uw auto is voorzien van een vinyl dak, bent u waarschijnlijk in het bezit van een bijzonder exemplaar. Een auto waar u trots en zuinig op bent. Zonde om rond te rijden met een versleten vinyl dak! Het vervangen van het dak kan een behoorlijke investering zijn, maar in veel gevallen is het ook mogelijk om de beschadigingen (vakkundig!) te laten herstellen. De specialisten van Dr. Vinyl herstellen uw vinyl dak weer als nieuw.

Herstel op locatie met mobiele servicepunten

We werken met mobiele servicepunten, waardoor we onze herstelreparaties op locatie uit kunnen voeren. Dankzij de technieken die we toepassen – inhouse ontwikkeld en al meer dan 45 jaar bewezen – kunnen we uw vinyl dak weer in originele staat herstellen.

Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden om uw vinyl dak in originele staat te herstellen. Neem contact op met een servicepunt bij u in de buurt voor meer informatie. Heeft u foto’s van de beschadigingen die u mee kunt sturen? Vraag dan eenvoudig direct online een offerte aan via email of whatsapp.