Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Houtreparatie

Houtreparatie vraagt om specialistische kennis en uitrusting. Beschadigde houten panelen, onderdelen en houtpatronen zijn vaak moeilijk te vervangen. Buiten de financiële tegenvaller zal het vervangen van een houten onderdeel kleurverschil met zich meebrengen. Looizuur in het hout reageert namelijk op de UV straling in het zonlicht waardoor in de loop van tijd het hout verkleurd. Dr. Vinyl is gespecialiseerd in houtreparatie en spotreparatie van houten panelen, onderdelen en houtpatronen; denk hierbij aan een kras of brandplek op laminaat of houten vloer. Hierdoor bespaart u in vervangingskosten en door spotreparatie valt de schade totaal weg in het grote vlak.

Houtkleuren

Dr. Vinyl werkt bij houtreparatie met speciaal samengestelde houtreparatie- sets. Deze sets bevatten alle basis houtkleuren die ter plekke worden bijgekleurd om te matchen met het bestaande houtoppervlak.

Schades in/op hout die wij repareren zijn:
– Krassen
– Butsen
– Deuken
– Schroei- en brandplekken op houten delen of laminaat.

Materialen:
– Massief / natuurlijk hout
– Laminaat
– Hout gelamineerde materialen

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat houtreparatie op locatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen zij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in houtreparatie door de specialisten van Dr. Vinyl? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt. Of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte voor houtreparatie aan.