Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Reparatie aan hout

Als uw hout aan reparatie toe is, schakelt u DrR. Vinyl uit Brakel in. Houtreparatie vraagt om specialistische kennis en uitrusting. Beschadigde houten panelen, onderdelen en houtpatronen zijn vaak moeilijk te vervangen. Wij zijn gespecialiseerd in houtreparatie en spotreparatie van houten panelen, onderdelen en houtpatronen; denk hierbij aan een kras of brandplek op laminaat of houten vloer. Hierdoor bespaart u in vervangingskosten en door spotreparatie valt de schade totaal weg in het grote vlak.

Voorzie uw hout van een professionele reparatie door specialisten

Is uw hout beschadigd en is deze aan reparatie toe? Het repareren van hout is geen gemakkelijke klus. Buiten de financiële tegenvaller zal het vervangen van een houten onderdeel kleurverschil met zich meebrengen. Looizuur in het hout reageert namelijk op de UV-straling in het zonlicht waardoor in de loop van tijd het hout verkleurd. Daarom laat u het repareren van uw houten vloer of ander soort hout aan ons over.

Houten kleuren

Dr. Vinyl werkt bij houtreparatie met speciaal samengestelde houtreparatiesets. Deze sets bevatten alle basis houtkleuren die ter plekke worden bijgekleurd om te matchen met het bestaande houtoppervlak. Schades in/op hout die wij repareren zijn:

  • Krassen
  • Butsen
  • Deuken
  • Schroei- en brandplekken op houten delen of laminaat.

Materialen:

  • Massief / natuurlijk hout
  • Laminaat
  • Hout gelamineerde materialen

Naast dat wij uw hout repareren, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld reparatie aan leer.

Schakel ons in voor het repareren van hout

Wij werken met mobiele servicepunten zodat reparatie aan uw hout op locatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen zij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in houtreparatie door de specialisten van Dr. Vinyl? Neem dan contact op met een servicepunt bij u in de buurt of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een offerte voor houtreparatie aan.