Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Innovatie

Innovatie is onlosmakelijk verbonden met Dr. Vinyl, het zit in de kern van de onderneming. In de laboratoria van Dr. Vinyl worden de technieken om schades te herstellen ontwikkeld en verfijnd. Dr. Vinyl ontwikkelde onder andere de techniek om nanotechniek toe te passen bij het behandelen van autoruiten en carrosserie. Maar ook de benodigde grondstoffen als coatings, lakken en primers die nodig zijn voor het herstellen van schade worden hier ontwikkeld.

De kracht van Dr. Vinyl

Onze kracht zit niet alleen in de ontwikkeling van techniek maar ook in training en opleiding. De specialisten nemen deel aan trainingen op het gebied van schadeherstel en doen kennis op van de materialen die gebruikt worden. Voor elke techniek dient een certificaat behaald te worden. Pas na het succesvol afsluiten van de opleiding kan een specialist van Dr. Vinyl beginnen. Om up-to-date te blijven worden er elk jaar nieuwe trainingen gegeven.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent schades en of en hoe wij deze voor u kunnen herstellen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.