Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Aluminium kozijnen herstellen of repareren

Zoekt u een adres om aluminium kozijnen te laten repareren? Dan kunt u altijd terecht bij Dr. Vinyl uit Brakel. Aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. In het geval van schade wordt al snel gedacht aan het vervangen van een kozijn, maar wij kunnen uw aluminium kozijnen repareren en meestal zodanig herstellen dat er achteraf geen schade meer te zien is. Laat u uw aluminium kozijnen repareren in plaats van vervangen, dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

Aluminium kozijnen professioneel laten repareren door specialisten

Onze ervaren monteurs komen naar u toe op locaties om kunststof kozijnen te repareren. Wij beschikken over verschillende materialen en gereedschappen om zelfstandig de klus te klaren. Na onze reparatie zien al uw kozijnen er weer splinternieuw uit. Wij gebruiken unieke formules en speciale technieken om veelvoorkomende schades relatief eenvoudig te repareren. Twijfelt u of uw aluminium kozijn nog te repareren is? We kunnen vrijwel altijd met behulp van een foto inschatten of reparatie van het kozijn mogelijk is.

Trouwe klantenkring

Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring in reparaties van verschillende soorten kleine schades. Hierbij hebben wij een trouw klantenbestand opgebouwd. We zijn werkzaam in diverse sectoren: van bouw tot automotive en van meubelen en boten tot aan het openbaar vervoer. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van aluminium kozijnen. Maak gebruik van een van onze mobiele servicepunten voor de reparatie van uw aluminium kozijnen.

Profiteer van een specialist op locatie

Dr. Vinyl heeft tientallen mobiele servicepunten die in elke provincie van Nederland te vinden zijn. Wilt u graag aluminium kozijnen laten repareren of kozijnen laten spuiten? Neem dan snel contact met ons op via 033-25 83 815 of [email protected]. Van spuiten tot spotrepair en van aluminium kozijnen tot cosmetisch herstel van paardenzadels: wij zijn uw specialist.