Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Gevelherstel is nodig wanneer er beschadiging aan uw pand is. Het is jammer voor het pand als de uitstraling niet mooi en strak is afgewerkt. Tijdens de bouw kan er enige beschadiging optreden aan uw gevel. Ons bedrijf uit Brakel is graag uw partner voor zowel gevelherstel als oppervlakteherstel. Nauwgezet zorgen wij ervoor dat de gevel weer de bedoelde uitstraling krijgt.

Gevelherstel van ons bedrijf bespaart u tijd en vervangingskosten

Voor de oplevering is gevelherstel een investering die meer oplevert dan het kost. Door schades vooraf te herstellen, bespaart u in tijd en vervangingskosten. Dr. Vinyl kan bij gevelherstel de verschillende materialen repareren. Wij zijn er voor reparatie aan kunststof-kozijnen. Onze medewerkers zorgen met gevelherstel dat we de schades herstellen en de originele structuur terugbrengen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de kleur weer gelijk is.

Meer dan veertig jaar ervaring in gevelherstel

Al meer dan veertig jaar zijn wij dé specialist als het gaat om herstel van bouwschade. In al die jaren hebben we een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd. Wij zijn werkzaam in verschillende sectoren: van bouw tot automotive en van pleziervaart tot het openbaar vervoer. Of u ons nu inschakelt voor gevelherstel of reparatie aan laminaat: wij zijn uw specialist. We herstellen uw gevel of andere schades tegen scherpe prijzen.

Partner in de bouw

Wij voeren veel van de werkzaamheden uit in de bouw. We worden veel ingeschakeld bij het herstel van hout, aluminium of kunststof kozijnen en verschillende oppervlakteschades. Kwaliteit en innovatie staan bij Dr. Vinyl hoog in het vaandel. We maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken. Al onze medewerkers zijn dan ook goed geschoold en hebben veel verstand van zaken.

Ontvang meer informatie omtrent herstel aan uw gevel

Wilt u uw oplevering ook bespoedigen en tijd en kosten besparen? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van gevelherstel. Met onze mobiele servicepunten door heel Nederland herstellen we schades op locatie. Een offerte op maat is natuurlijk ook mogelijk! Bel naar 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected].