Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Lederreparatie

Leer reparatie is een specialistische dienst die Dr. Vinyl dagelijks uitvoert. Leer reparatie komt vaak voor aangezien in verschillende interieurs veel gebruik wordt gemaakt van leer. Schepen, auto’s, treinen, op allerlei vlakken is leer een veelgebruikte toepassing. Maar ook in het interieur van kantoren, winkels en openbare gebouwen wordt leer toegepast op meubels en als oppervlakte bekleding..Beschadigingen zijn goed te herstellen, maar dan is het wel van belang het leer tijdig ter reparatie aan te bieden. Een expert op het vlak van leer reparatie is dan wat u zoekt. In Dr. Vinyl treft u een specialist in leer reparatie die al veertig jaar expert is op dit gebied, evenals in vele andere vormen van schadeherstel. Leer reparatie vormt voor ons een dagelijkse bezigheid waardoor u uw schade gerust aan ons over kunt laten.

Mobiele servicepunten

Wij werken voor zeer verschillende sectoren: van bouw tot automotive, van scheeppleziervaart tot openbaar vervoer. Wij verzorgen leer reparatie voor ieder interieur. Bovendien kunnen we schades herstellen op locatie, omdat we werken met mobiele servicepunten. Daarnaast staat Dr. Vinyl al jaren bekend om de hoge kwaliteit en staan wij bekend om onze innovatie en ervaring. Daardoor hebben we ook voor elke leerreparatie altijd de juiste oplossing!

Leer reparatie is ook kostenbesparend voor u, want het is het goedkoper dan vervangen. Wilt u meer info over ons of heeft u nu al schade welke hersteld dient te worden? U kunt vrijblijvend contact opnemen of direct online een vrijblijvende offerte opvragen.