Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Leer en kunstleer reparatie is een specialistische dienst die Dr. Vinyl uit Brakel dagelijks uitvoert. Lederreparatie komt vaak voor aangezien in verschillende interieurs gebruik wordt gemaakt van leer. Schepen, auto’s, treinen: op allerlei vlakken is leer een veelgebruikte toepassing. Dit geldt ook voor kantoren, winkels en openbare gebouwen. Beschadigd imitatieleer en een beschadigde leren bank zijn goed te herstellen, maar dan is het wel van belang het leer tijdig ter reparatie aan te bieden. Wij zijn al meer dan veertig jaar expert op het gebied van reparatie aan leer en kunstleer, waardoor u dit gemakkelijk met een gerust hart aan ons overlaat.

Voor uw leer vakkundige reparatie laten uitvoeren op mobiele servicepunten

Als u reparatie wenst aan uw leer of kunstleer, schakelt u ons in. Wij zijn in staat om beschadigd imitatieleer en een beschadigde leren bank gemakkelijk te herstellen. U schakelt ons in voor verschillende sectoren: van bouw tot automotive en van scheeppleziervaart tot openbaar vervoer. Wij zorgen voor lederreparatie voor ieder interieur. Onze specialisten herstellen schades op locatie, omdat we werken met mobiele servicepunten. Daarnaast staan wij al jaren bekend om onze hoge kwaliteit, onze innovatie en ervaring. Daardoor hebben we ook voor elke lederreparatie altijd de juiste oplossing!

Laat beschadiging aan leer gemakkelijk herstellen door specialisten

Na verloop van tijd kan het zijn dat leer of kunstleer toe is aan reparatie. Er ontstaan krassen of haken, of er zitten andere gebruikssporen op. Met onze lederreparatie zorgen wij dat uw leer er weer zo goed als nieuw uitziet. Door onze ervaring aan lederreparatie weten wij precies wat nodig is om beschadigd imitatieleer of een beschadigde leren bank te herstellen. Door middel van smart repair weten wij elke reparatie aan leer en kunstleer vakkundig uit te voeren. Als u door ons reparatie aan uw leer of kunstleer laat uitvoeren, bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Lederreparatie aan verschillende soorten leer

Elke soort leer is anders. Dit vergt ook telkens een ander soort reparatie. Zo zijn wij gespecialiseerd in reparatie van ook kunstleer. Daarnaast zijn wij ook in staat om beschadigd imitatieleer en een beschadigde leren bank te herstellen. Voor elke soort lederreparatie zijn wij uw specialist! Niet alleen voor het herstellen van beschadigd imitatieleer of leerbank, maar ook ander soort schadeherstel zijn wij uw partner. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van laminaat.

Schakel ons in als uw specialist voor leer

Dr. Vinyl is graag uw specialist op het gebied van reparatie aan zowel leer als kunstleer. Beschadigd imitatieleer en een beschadigde lerenbank komt dagelijks voor en weten wij als geen ander te herstellen. Laat daarom elke vorm van reparatie aan ons over! Bij vragen belt u naar 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected].