Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Kozijnen spijten

Als u uw kozijnen wilt laten spuiten op locatie, schakelt u Dr. Vinyl uit Brakel in. Schades aan aluminium materialen, zoals kozijnen, zijn heel vervelend. De reparatie daarvan, in de vorm van aluminium spuiten, is een specialistische expertklus. Wij hebben jarenlang ervaring opgebouwd in het spuiten van kozijnen. Bovendien is innovatie ons uitgangspunt. Dat betekent dat wij het spuiten van het aluminium altijd met behulp van de beste technieken uitvoeren. Met een wereldwijd netwerk en een wijdverbreide naam zijn wij een autoriteit op ons vakgebied.

Laat uw kozijnen spuiten op locatie

We repareren de schade aan aluminium eerst zodanig, dat we deze goed kunnen herstellen. Pas na grondig voorwerk beginnen we aan het daadwerkelijke aluminium spuiten. Zo weet u zeker dat de reparatie achteraf zo goed als onzichtbaar is. Aluminium spuiten is voor ons een vanzelfsprekende expertise, waar we u graag van laten profiteren. We werken met mobiele servicepunten en kunnen de schade op locatie herstellen. Bij schade aan uw kozijnen is aluminium spuiten op locatie de oplossing. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan die te maken hebben met kozijnen, zoals het wrappen van kozijnen.

Schakel ons in voor uw kozijnen

Wilt u graag uw kozijnen laten spuiten op locatie? Of wenst u misschien een ander soort reparatie aan kozijnen? Voor beide opties schakelt u Dr. Vinyl in. Wij helpen u graag met het uitvoeren van verschillende soorten reparaties. Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar 033-25 83 815 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder!