Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Interieur reparatie

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel
Kan uw auto wel een interieurreparatie gebruiken? Versleten portierbekleding, instap slijtage op de autostoel, slijtage aan hemelbekleding en (lederen) handgrepen, brandgaatjes, scheurtjes in leer of plastics; allemaal slijtages die bij regelmatig gebruik van het voortuig voorkomen. Toch bent u als autobezitter of garagehouder er bij gebaat dat deze schades worden verholpen. En uiteraard moet dit kostentechnisch interessant zijn. Het investeren in het herstellen van kleine schades bevordert uw business. Immers een nette auto gaat sneller van de hand dan een uitgeleefde auto.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Laat uw auto van een succesvolle interieurreparatie voorzien

Voor het herstellen van interieurschade is Dr. Vinyl in Brakel, nabij Den Bosch, de geschikte partner. De technieken die door onze specialisten worden gebruikt voor interieurreparatie in uw auto, zijn door ons zelf ontwikkeld en al 40 jaar een bewezen methode. Door training en het gebruik van de juiste materialen is succes verzekerd bij interieurreparatie aan uw auto door de specialisten van Dr. Vinyl.

Maak gebruik van onze mobiele servicepunten

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten, zodat de interieurreparaties van uw auto op locatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in interieurreparatie aan uw auto door Dr. Vinyl om bijvoorbeeld uw autostoel te repareren of uw leren bekleding te herstellen? Neem dan contact met ons op via 033-25 83 815 of vraag direct online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Ook is het mogelijk om ons per mail te bereiken via [email protected].