Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Smart repair

Onder smart repair verstaan we kleine schades aan lak- en plaatwerk die plaatselijk worden hersteld, zoals het uitdeuken zonder spuiten of spotrepair. Met spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hier diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl uit Brakel kan herstellen met spotrepair.

Smart repair voor kleine beschadigingen

Smart repair biedt regelmatig uitkomst: voor schades aan de auto die zich beperken tot een deel van het plaatwerk of bumper is het niet nodig om het onderdeel te vervangen. Het is financieel aantrekkelijker om deze schade te herstellen. Waar tien jaar geleden nog hele delen van de auto dienden overgespoten te worden, beperken wij als schadeherstel specialist het nu tot de “Spot”.

Steenslag camouflage

Steenslag veroorzaakt schade die vaak door de laklagen het plaatwerk beschadigd. Bij het nalaten van het herstellen en repareren, kan het plaatwerk gaan roesten. Om steenslag schade te repareren, kunt u ervoor kiezen om de delen te schuren, plamuren en lakken. Dit brengt echter wel veel kosten met zich mee. Wij hebben een techniek om te herstellen ontwikkeld die de steenslag schade zeer goed ‘camoufleert’. Met deze smart repair techniek worden de pitjes licht gevuld met lak die op kleurnummer wordt aangemaakt. Deze methode camoufleert de schade op een zeer kosteneffectieve manier. Wij zijn de specialist om steenslagschade en auto interieur te repareren.

Schakel ons in voor reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in smart repair. Dergelijke reparaties kunnen wij door de inzet van mobiele servicepunten eenvoudig op locatie uitvoeren wanneer het ú uitkomt. Schakel ons meteen in voor smart repair of vraag meer informatie op door contact met ons op te nemen. Dit doet u via [email protected].