Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Smart repair

Onder smart repair verstaan we kleine schades aan lak- en plaatwerk die plaatselijk worden hersteld zoals bijvoorbeeld bij uitdeuken zonder spuiten of spotrepair. Spotrepair bespaart u veel tijd en extra, onnodige kosten. Bekijk hier diverse voorbeelden van schades die Dr. Vinyl kan herstellen met spotrepair. Spotrepair biedt regelmatig uitkomst: voor schades aan de auto die zich beperken tot een deel van het plaatwerk of bumper is het niet nodig om het onderdeel te vervangen. Het is financieel aantrekkelijker om deze schade te herstellen. Waar 10 jaar geleden nog hele delen van de auto dienden overgespoten te worden kan Dr. Vinyl het beperken tot de “Spot”.

Steenslag camouflage

Steenslag veroorzaakt schade die vaak door de laklagen het plaatwerk beschadigd. Bij het nalaten van het herstellen en repareren hiervan kan het plaatwerk gaan roesten. Om steenslag schade te repareren kunt u ervoor kiezen om de delen te schuren, plamuren en te lakken. Echter dit brengt veel kosten met zich mee.

Bij Dr. Vinyl hebben we een techniek om te herstellen ontwikkeld die de steenslag schade zeer goed ‘camoufleert’. Met deze techniek worden de pitjes licht gevuld met lak die op kleurnummer wordt aangemaakt. Met deze methode wordt de schade als gevolg van steenslag op een zeer kosteneffectieve manier gecamoufleerd. Dr. Vinyl is dé specialist wanneer het gaat om steenslagschade repareren. Dergelijke reparaties kunnen wij door de inzet van mobiele servicepunten eenvoudig op locatie uitvoeren wanneer het ú uitkomt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze smart repair technieken of een afspraak maken voor reparatie bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. Heeft u foto's van de schade(s) en wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Deze kunt u direct eenvoudig online aanvragen.