Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Creatief herstel

Creatief schadeherstel

Zit u met uw handen in het haar omdat u zich stoort door een kleine schade in het interieur van uw caravan, uw lederen bank of beschadiging aan uw aluminium kozijn? Onze unieke hersteltechnieken bieden uitkomst. Met onze creatieve oplossingen en geavanceerde technieken vinden wij een oplossing om het beschadigde materiaal in originele staat te herstellen. Vandaar ook de benaming 'Creatief herstel'.

Unieke formule van Dr. Vinyl

Met onze unieke formule en speciale technieken kunnen wij veel voorkomende schades relatief eenvoudig als nieuw herstellen. Wij repareren schades aan kunststoffen, bekleding, leder, aluminium of vergelijkbare materialen. Wij herstellen patronen, structuren en kleuren. Staat uw materiaal of schade niet tussen onze diensten? Grote kans dat we het wel kunnen herstellen. Bekijk ook onze sectie overige diensten of neem contact met ons op om te informeren of wij ook uw schade kunnen herstellen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent schades of wilt u weten of we uw specifieke schade voor u kunnen herstellen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.