Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Bent u op zoek naar een professional om een reparatie aan uw houten vloer uit te laten voeren? Dan zijn wij uw ideale partner. Een houten vloer geeft een prachtige uitstraling aan het interieur van uw gebouw, locatie, restaurant, plezierjacht of andere interieurs of locaties. Vanzelfsprekend is een beschadiging aan deze houten vloer heel vervelend. Uw houten vloer laten voorzien van reparatie, is een eenvoudige en snelle oplossing van de schade. Dr. Vinyl is als specialist in het herstellen van kleine schades uw partner. Zeker als het gaat om een reparatie aan uw houten vloer. Met onze ervaring van veertig jaar, kunt u er van op aan dat wij uw houten vloer repareren en terugbrengen in originele staat.

Een vakkundige reparatie aan uw houten vloer

Ons wereldwijde bereik en de rijke geschiedenis zorgen voor een uitgebreide klantenkring als het om houten of laminaat vloer herstel gaat. Winkelketens, openbare gebouwen, showrooms: we staan voor iedere branche en locatie klaar voor het uitvoeren van reparaties in interieur en exterieur. Innovatie en ervaring is daarbij ons uitgangspunt. We zetten de beste reparatietechnieken in bij het herstellen en repareren van uw houten vloer en we zorgen dat we uw houten vloer ook op die manier repareren. We zijn u altijd zeer snel van dienst vanwege onze vele vestigingen in het land.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een reparatie aan uw houten vloer drukt de kosten enorm. Zonder deze te vervangen is uw vloer weer als nieuw. Ons team in Brakel, nabij Den Bosch, informeert u graag over de mogelijkheden om uw houten vloer te herstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie om uw houten vloer te herstellen of te laten voorzien van een vakkundige reparatie. Bel hiervoor naar 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected].