Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Wilt u reparatie aan uw houten vloer laten uitvoeren door een professional? Dan zijn wij uw ideale partner. Een houten vloer geeft een prachtige uitstraling aan het interieur van uw gebouw, locatie, restaurant, plezierjacht of andere interieurs of locaties. Vanzelfsprekend is een beschadiging aan deze houten vloer heel vervelend. Uw houten vloer laten repareren, is een eenvoudige en snelle oplossing van de schade. Dr. Vinyl uit Brakel is als specialist in het herstellen van kleine schades uw partner.

Een vakkundige reparatie aan uw houten vloer

Ons wereldwijde bereik en de rijke geschiedenis zorgen voor een uitgebreide klantenkring als het gaat om reparaties. Winkelketens, openbare gebouwen, showrooms: we staan voor iedere branche en locatie klaar voor het uitvoeren van reparaties aan hout. Innovatie en ervaring is daarbij ons uitgangspunt. We zetten de beste reparatietechnieken in bij het herstellen en repareren van uw houten vloer en we zorgen dat we uw houten vloer ook op die manier repareren. We zijn u altijd zeer snel van dienst bij reparaties aan vloeren van laminaat of hout vanwege onze vele vestigingen in het land.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het repareren aan houten vloeren

Een reparatie aan uw houten vloer drukt de kosten enorm. Zonder deze te vervangen is uw vloer weer als nieuw. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden om uw houten vloer te herstellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie om uw houten vloer te herstellen of te laten voorzien van een vakkundige reparatie. Bel hiervoor naar 033-25 83 815.