Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Bekledingherstel vrachtwagens

Herstel van interieurschade aan touringcars en vrachtwagens

Trucks en bestelwagens krijgen het relatief zwaar te voorduren; door intensief gebruik komt schade aan dashboard, pook, bekleding, stuur, of kunststof delen regelmatig voor, veel sneller dan bij personenauto’s. Het plaatselijk repareren van beschadigingen aan bijvoorbeeld het dashboard, deurbekleding of hemelbekleding biedt vele voordelen ten opzichte van het compleet vervangen van deze delen. Naast dat het voordeliger is, blijft het interieur van uw truck, bestelwagen of vrachtwagen door professioneel herstel in één en dezelfde staat. Wij werken de kleuren en structuren bij op basis van de omliggende delen, zodat er altijd een schadevrij geheel ontstaat. Wanneer u onderdelen vervangend voor nieuwe, ontstaat er altijd kleurverschil met de originele delen.

Interieurherstel en plaatselijke reparatie touringcars en bussen

Touringcars moeten er altijd perfect uitzien: ze zijn het visitekaartje van uw organisatie. Maar door het intensieve gebruik van touringcars zijn deze vaak snel uitgeleefd en regelmatig ernstig beschadigd, zoals bijvoorbeeld aan de stoelbekleding of armleuningen. Hele stoelen vervangen is vaak een kostbare aangelegenheid, helemaal wanneer het om een aantal stoelen gaat, en bij kleine beschadigingen. Professionele plaatselijke reparatie biedt dan uitkomst. Dr. Vinyl herstelt met speciale technieken waardoor schades aan leder, stof, kunststof of aluminium onzichtbaar in originele staat kunnen worden hersteld. Zo is uw touringcar na een behandeling van een van onze specialisten weer representatief en als nieuw.

Professionele reparatie en herstel van het interieur van uw vrachtwagen, bestelwagen of touringcar

Dr. Vinyl voert naast personenauto’s bekleding reparatie uit aan vrachtwagens, bestelwagens, trucks en touringcars. Heeft u foto’s van de schade aan bijvoorbeeld het dashboard, (lederen) bekleding, stuurwiel of de middenconsole? Vraag direct een prijsopgave aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden van reparatie en herstel van het interieur van uw vrachtwagen of touringcar. Door de schade aan het interieur professioneel te laten repareren bent u altijd veel voordeliger uit dan wanneer u hele delen laat vervangen! Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat interieur reparatie ook bij vrachtauto’s en touringcars op locatie kan worden uitgevoerd.