Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Interieur (paint) touch up voor jachten en boten

Voor schepen, boten in de pleziervaart, maar zeker voor luxe jachten is het interieur bepalend voor de uitstraling van uw boot. Zowel het meubilair als de afwerking hoort onbeschadigd en in topconditie te zijn. Dr. Vinyl kan u daarbij helpen. Onze specialisten verzorgen de zogenaamde (paint) touch ups: het repareren en restaureren van beschadigingen in het interieur waarbij de originele kleuren en texturen worden behouden of gerestaureerd. Dit wordt ook wel ‘French Polishing’ genoemd.

Professionele paint touch ups

De touch ups en reparaties kunnen worden uitgevoerd aan verschillende materialen die in de interieurs worden gebruikt. Denk aan hout, leer, kunststof en diverse scheepsvloeren. Dr. Vinyl past zelf ontwikkelde technieken toe waarmee al meer dan 45 jaar beschadigingen onzichtbaar worden hersteld. Zelfs incourante kleuren, materialen en structuren kunnen onzichtbaar in originele staat worden hersteld.

Wilt u weten wat onze touch up specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Heeft u foto’s van de beschadigingen die u mee kunt sturen? Vraag dan eenvoudig direct online een offerte aan via email of whatsapp.