Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Leer herstellen of voorzien van reparatie

Leer herstellen of voorzien van een vakkundige reparatie is een vak apart. Leer is een materiaal dat in veel interieurs terugkomt. Een leer reparatie kunnen wij uitvoeren bij auto’s, plezierjachten, treinwagons. In vele toepassingen is leer terug te vinden, zoals bij portierbekleding, handgrepen en stoelen. Maar ook in het interieur van kantoren, winkels en openbare gebouwen wordt leer toegepast op meubels en als oppervlakte bekleding. Lederen bekleding herstellen en repareren is voor Dr. Vinyl een vanzelfsprekendheid. Wij hebben veertig jaar ervaring in het herstellen van lederen bekleding en kunnen bogen op een breed netwerk van vestigingen door heel Nederland. Daardoor zijn we bij eventuele schade snel ter plaatse om uw lederen interieur te herstellen. Natuurlijk kunt u ook voor veel andere kleine schadereparaties bij ons team in Brakel, nabij Den Bosch, terecht. Wij zijn al jaren een begrip op het gebied van schadeherstel bij lederen bekleding of interieur van leer.

Laat leer op vakkundige wijze voorzien van een reparatie

We kunnen leer herstellen of voorzien van een professionele reparatie in veel uiteenlopende branches en situaties. Het openbaar vervoer, de automotive, de plezierjachtbranche: allen weten ze ons te vinden als het gaat om schadeherstel. Omdat innovatie een sleutelwoord voor ons is, konden we een rijke geschiedenis opbouwen als voorloper op het vlak van leer herstellen en verschillende andere reparaties binnen het interieur. Denk hierbij aan een reparatie aan het dashboard of de autobekleding die van leer is. Overigens zijn we ook voorloper op het vlak van herstel in het exterieur.

Vraag naar meer informatie rondom de reparatie van leer

Wilt u kosten besparen en uw lederen bekleding professioneel laten herstellen? Onze reparaties zijn altijd goedkoper dan het vervangen van het materiaal. Hierdoor heeft u als autobezitter of garagehouder altijd een mooi en schadevrij lederen interieur. Ook als facilitair manager kunt u snel en goedkoop uw locatie er netjes en verzorgd uit laten zien. Neem voor meer informatie over reparatie van leer contact met ons op door te bellen naar 033-25 83 815 of vraag direct online een offerte aan! Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected].