Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Geurneutralisatie

Geurneutralisatie in uw auto is een specialistische klus. Consumenten zijn kritisch en een auto waarin is gerookt vind minder snel aftrek dan een auto waarin niet is gerookt. Maar ook als fleet owner wordt u met de rookgewoontes en huisdieren van uw klanten geconfronteerd. Uiteraard kunt u gebruik maken van een luchtverfrisser echter deze maskeert alleen de honden- en/of nicotinegeur. Professionele geurneutralisatie garandeert het gewenste resultaat.

Permanente oplossing tegen nicotinelucht

Dr. Vinyl heeft een permanente oplossing voor het verwijderen van nicotinelucht. Door het interieur te reinigen met geurneutralisatie die diep in de bekleding dringt verdwijnt de nicotinelucht. Deze neutralisator wordt ook in het ventilatiesysteem van de auto geblazen. Hierdoor zal bij het gebruik van het ventilatiesysteem een frisse, schone lucht de auto in geblazen worden.

Onze specialisten kunnen op locatie de voertuigen voor geurneutralisatie behandelen. Wellicht kunnen zij tevens andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in geurneutralisatie door Dr. Vinyl of heeft u vragen? Neem dan contact ons op. Of vraag direct online eenvoudig een offerte voor het neutraliseren van geur in uw auto aan.