Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Kunststof kozijnen repareren

Zoekt u een adres om aluminium of kunststof kozijnen te laten repareren? Dan kunt u altijd terecht bij Dr. Vinyl. Kunststof of aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. Laat u uw aluminium kozijnen repareren in plaats van vervangen, dan bespaart u dus heel wat kosten met vaak hetzelfde resultaat.

Professioneel herstel

Kunststof of aluminium kozijnen kunnen aan reparatie toe zijn door bijvoorbeeld transport, plaatsing of weersomstandigheden. In het geval van schade, wordt al snel gedacht aan het vervangen van een kozijn, maar wij kunnen uw aluminium kozijnen repareren en meestal zodanig herstellen dat er achteraf geen schade meer te zien is.

Vakkundige reparatie

Onze ervaren servicemonteurs komen naar u toe, om de schade ter plaatse te herstellen. De monteurs zijn voorzien van alle gereedschappen en materialen en kunnen zelfstandig aan de slag. Nadat we uw aluminium kozijnen repareren, zien ze er weer als nieuw uit. Met onze unieke formule en speciale technieken kunnen wij veel voorkomende schades relatief eenvoudig repareren, zodat alles er weer perfect uitziet.

Dr. Vinyl heeft voor de diverse soorten kunststoffen technieken en materialen ontwikkeld waarbij de kwaliteit van het product niet wordt benadeeld. Door vakkundig de schades aan kunststof kozijnen te repareren en bij te werken wordt de schade verholpen en zal de schade geen opleverpunt worden.

Twijfelt u of uw aluminium kozijn nog te repareren is? We kunnen vrijwel altijd met behulp van een foto inschatten of reparatie van het kozijn mogelijk is.

Trouwe klantenkring

Dr. Vinyl is een vertrouwde naam in Nederland en in België. We hebben al veertig jaar ervaring in het herstellen van kleine schades en hebben inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken voor verschillende sectoren: van bouw tot automotive en van meubelen, boten, tot en met het openbaar vervoer. Het herstellen van aluminium kozijnen is een specialiteit van ons. Als u denkt dat uw kozijn vervangen moet worden, hebben wij vaak nog een oplossing. Nog een groot voordeel is dat we u snel van dienst kunnen zijn. U vindt de mobiele servicepunten van Dr. Vinyl dan ook op meerdere locaties in Nederland. Als u uw aluminium of kunststof kozijnen wilt laten repareren, gevelherstel wenst of uw laminaat wilt repareren, neem dan contact op met onze klantenservice en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan

De servicemonteurs zijn voorzien van alle gereedschappen en materialen om de schade aan uw kunststof kozijnen op locatie te kunnen herstellen en kunnen zelfstandig aan de slag. Heeft u interesse in de hersteldiensten van kunststof kozijnen van Dr. Vinyl? Neem dan contact ons op of vraag via ons offerte systeem eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aan. Dr. Vinyl heeft tientallen mobiele servicepunten die in elke provincie van Nederland te vinden zijn. Van spuiten tot spotrepair en van aluminium kozijnen tot cosmetisch herstel van paardenzadels: Dr. Vinyl in Brakel, in regio Den Bosch, is de specialist voor zowel bedrijven als particulieren wanneer er schade moet worden gerepareerd. Voor vragen over het repareren van kunststof kozijnen, zijn wij telefonisch bereikbaar via 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected].