Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Bescherm uw laadruimte met een supersterke coating

Dr. Vinyl is gespecialiseerd in het aanbrengen van slijtvaste en waterdichte kunststof coating (polyurea) in de laadruimte van bedrijfswagens, bestelbussen en pickup’s. We hebben een moderne werkplaats in Nijkerk die voorzien is van alle benodigde gereedschappen en tools om bij elk soort voertuig het gewenste resultaat te bereiken. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

Voor verhuurbedrijven en leasemaatschappijen van bedrijfswagens is de coating voor laadruimte een zeer interessant product, een uitkomst voor minder schade aan de laadruimtes en carrosserieën van het wagenpark. Ook gebruikte huur of leasewagens kunnen wij voorzien van een prachtige coating zodat de laadruimte er weer als nieuw uitziet en de levensduur van de carrosserie wordt verlengd.

De voordelen van een polyurea coating

Coatings van polyurea zijn uitermate geschikt voor toepassing in laadvloeren en laadruimtes van bedrijfswagens. Het is een twee componenten- coating die een zeer sterke kunststof beschermlaag vormt in de laadbak. Door de naadloze en waterdichte afwerking beschermt de coating zelfs tegen corrosie.

Ook is deze coating perfect voor laadruimtes die met hout zijn afgewerkt: de coating voorkomt dat het hout wordt aangetast door vocht en hierdoor is uw laadruimte eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Zo blijft de laadruimte altijd in goede staat. Ideaal voor onder andere het vervoer van levensmiddelen waarbij het voertuig vaak gereinigd moet worden.

De coating beschermt daarnaast ook tegen krassen, stoten en slijten. Het is zelfs uitstekend bestand tegen hoge wisselingen qua temperatuur, tegen de meeste chemische stoffen, het is geluiddempend en heeft een goede anti-slip werking. En omdat de laadruimte door de coating lang in een goede conditie blijft, zal het de waarde vermindering van uw voertuig tegengaan!

Meer informatie over polyurea coatings?

De coating is volledig naar uw wensen toe te passen. Zo kunt u kiezen om alleen de laadvloer te coaten, of om bijvoorbeeld ook de wanden en/of het plafond van het voertuig mee te laten coaten. Specifieke aandachtspunten wat wel of niet mee gecoat mag/kan worden bespreken we graag met u, zodat we altijd het gewenste resultaat bereiken.

De polyurea coating is in vele kleuren verkrijgbaar. Standaard gebruiken we een antraciet/zwarte coating, andere kleuren zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Vraag geheel vrijblijvend online een offerte op maat aan. Heeft u andere zaken waarbij u denkt dat toepassing van een polyurea beschermcoating misschien wel dé oplossing zou kunnen zijn, laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee!