Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Laminaat reparatie is een specialistische dienst die Dr. Vinyl regelmatig uitvoert. Laminaat als vloerbedekking geeft een prachtige uitstraling aan het interieur van uw locatie, winkelpand, plezierjachten en allerlei andere interieurs. Daarom is een beschadiging aan dat laminaat erg storend. Uw laminaat voorzien van een reparatie is een eenvoudige, snelle en goedkope oplossing van de schade. Dr. Vinyl is specialist in het hertstellen van kleine schades, dus ook specialist in laminaat reparatie. Met een ervaring van meer dan 45 jaar bent u er van verzekerd dat wij uw laminaat vakkundig zullen repareren.

Een vakkundige laminaat reparatie

Onze rijke geschiedenis en ons wereldwijd bereik zorgt ervoor dat zeer veel branches ons weten te vinden als het om laminaat reparatie gaat. De bouwsector, locatiebeheerders, facilitair management, plezierjachtbranche en automotive: voor iedere branche staan we klaar voor reparaties in exterieur en interieur. Innovatie en ervaring zijn daarbij onze sleutelwoorden. Met de meest actuele technieken dragen we zorg voor het herstellen van uw schades en zorgen we dat we vakkundig en snel uw laminaat repareren. Als begrip in klein schadeherstel, kunnen we u zeer snel van dienst zijn doordat we werken vanuit één van de vele vestigingen in het land.

Vraag naar de mogelijkheden

Laminaat repareren is logischerwijs minder duur dan het vervangen van de vloer. Wilt u weten wat ons team in Brakel, nabij Den Bosch, daarin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected]. Als u schade heeft die hersteld dient te worden, kunt u ook meteen een offerte opvragen.