Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Nano coatings

Een nano- coating is een geavanceerde, dunne beschermlaag die materialen beschermt tegen de aanhechting van vuil en het indringen van vocht. De nanolaag verzegelt het oppervlak, waardoor vuil of water geen toegang meer heeft. De coating is zo dun dat het met het blote oog niet zichtbaar is.

De coating kan op vrijwel alle materialen worden aangebracht, waaronder kunststof, glas, metaal, hout en beton. Wanneer de nano- coating op de juiste wijze wordt aangebracht en goed uithardt, heeft het een levensduur van wel 10 jaar. De coating is UV-bestendig, milieuvriendelijk en wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Water- en vuilafstotend

Dr. Vinyl maakt gebruik van nano- coatings om oppervlakten krasvast en water- en vuilafstotend te maken. Hierdoor is het oppervlak bovendien eenvoudig te reinigen, vaak zelfs zonder reinigingsmiddelen. Voor het optimale resultaat heeft ieder oppervlak een specifieke coating nodig.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het aanbrengen van een nano- coating? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden. Of vraag direct online een offerte aan!