Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Automotive

Automotive interieur en exterieur reparaties

U heeft schade aan het interieur of exterieur van uw auto, zoals bijvoorbeeld aan lederen bekleding, dashboard, portierbekleding of middenconsole. Kleine schades die vaak storend in het zicht zitten. Dr. Vinyl is uw ideale partner om deze kleine schades vakkundig in originele staat te herstellen. Wij zijn specialist in het herstellen van schades die de kwaliteit en waarde van het voertuig verhogen.

Herstel op locatie met mobiele servicepunten

Dr. Vinyl werkt door heel Nederland met mobiele servicepunten. Zo kunnen wij schades voor u op locatie herstellen. Wij adviseren altijd om zoveel mogelijk schades te combineren. Hierdoor kunnen wij vaak de herstelwerkzaamheden scherper aanbieden. Neem voor de mogelijkheden van vakkundig herstel bij u op locatie contact met ons op.

Specialist in automotive schadeherstel

In de meeste gevallen kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor reparatie op locatie van kleine schades aan het interieur of exterieur van uw auto. Schakelt u ons in voor het herstel van andere schades, dan kunnen we nóg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt. Wilt u Dr. Vinyl graag inschakelen voor autobekleding reparatie, andere werkzaamheden of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met 033 - 25 83 815, stuur een e-mail naar [email protected] of vraag direct online vrijblijvend een offerte aan!