Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Verzekeraars

Verzekeraars willen het beste voor de klant maar letten wel op de financiële consequenties die dit met zich meebrengt. Dr. Vinyl is hierom een uitermate geschikte partner. Het herstellen van schade is financieel zeer aantrekkelijk ten opzichte van vervanging. Tevens heeft het voor de klant een aantal voordelen. De service kan sneller verleen worden omdat er veel schades op lokatie hersteld kunnen worden. Hierdoor wordt er bespaard in tijd en bijkomende kosten. Maar is het in veel gevallen ook een stuk gemakkelijker voor de klant. Bij schades aan auto’s wordt bespaard op vervangend vervoer wat tijd en kosten bespaard.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze werkwijze valt tevens helemaal in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit wordt door veel ondernemingen en particulieren gewaardeerd. En kan, als het de eigen propositie van de onderneming is, deze versterken. Door de werkwijze van Dr. Vinyl worden producten hersteld en niet vervangen wat de belasting op het milieu vermindert.

Dr. Vinyl werkt in Nederland met mobiele servicepunten en kan hierdoor snel op lokatie zijn. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u een gesprek aan gaan? Neem dan contact op met Dr. Vinyl Nederland om de mogelijkheden te bespreken.