Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Inbraakschade herstellen

Inbraakschade aan auto’s laten repareren

Heeft u schade aan het interieur van uw auto als gevolg van inbraak? Bijvoorbeeld aan het dashboard, het stuur of de bekleding van uw stoelen of portier? Dr. Vinyl herstelt de inbraakschade aan uw auto snel en vakkundig. De technieken die we gebruiken zijn intern bij Dr. Vinyl ontwikkeld en al meer dan 45 jaar een bewezen methode. Niet in de laatste plaats is herstellen vaak vele malen goedkoper dan (delen van) uw interieur te laten vervangen, mits natuurlijk professioneel uitgevoerd.

Inbraakschade herstellen

Dankzij hun kennis, ervaring en vaardigheden zijn onze specialisten in staat de inbraakschade aan uw auto te herstellen. Met onze mobiele servicepunten is het bovendien mogelijk de reparatie op locatie uit te voeren. Veel inbraakschades kunnen wij in een ochtend herstellen en door de inzet van mobiele servicepunten kunnen we de schades op locatie komen herstellen!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het herstellen van de inbraakschade aan uw auto? Neem dan contact op met een servicepunt van Dr. Vinyl bij u in de buurt. Heeft u foto’s van de schade die u mee kunt sturen? Vraag dan direct eenvoudig online een offerte aan.