Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Dashboardherstel vrachtwagens

Dashboard herstel en reparatie voor bestelwagens en vrachtauto’s

Het dashboard in een bestelwagen, vrachtauto of touringcar krijgt het gedurende de lange ritten vaak zwaar te voorduren. Dit in combinatie met de (later) ingebouwde of bevestigde apparatuur en accessoires die na verwijdering of verplaatsing aanzienlijke schade opleveren. Deze schade aan het dashboard zit vaak op een in het oog springende plek en regelmatig van grote invloed op het rijplezier. Dr. Vinyl is gespecialiseerd in deze schades aan het dashboard: met speciaal ontwikkelde technieken en materialen zorgen onze specialisten ervoor dat bij dashboard reparatie de originele kleur en structuur van het dashboard worden hersteld waardoor na de behandeling niets meer van de dashboard schade te zien is. Deze dashboard reparaties kunnen wij zelfs op locatie voor u uitvoeren.

Reparatie en herstel van dashboard en (lederen) stuurwielen bij vrachtwagens en touringcars

Dr. Vinyl voert naast personenauto’s reparatie uit aan dashboards en stuurwielen van vrachtwagens, bestelwagens, trucks, touringcars. Heeft u foto’s van de schade aan het dashboard of (lederen) stuurwiel? Vraag direct een prijsopgave aan of neem contact met ons op over de mogelijkheden van stuurwiel en dashboard herstel voor uw vrachtwagen of touringcar. Door het (lederen) stuurwiel of dashboard te laten repareren bent u altijd veel voordeliger uit dan wanneer u het geheel laat vervangen!

Dr. Vinyl werkt met mobiele servicepunten zodat dashboard en stuurwiel reparatie op locatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij tevens andere schades direct herstellen.