Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Autobekleding herstellen

Autobekleding herstellen

Instapslijtage op de bestuurdersstoel, brandgaatjes of scheurtjes in leer of plastics; slijtages die bij regelmatig gebruik van het voortuig voorkomen. Wie op zoek is naar een specialist op het gebied van autobekleding reparatie, is verzekerd van succes bij Dr. Vinyl. Als garagehouder zit u niet te wachten op kleine schades in uw auto’s; u wilt immers sterk staan in de onderhandelingen met potentiële afnemers. Dr. Vinyl heeft meer dan 45 jaar ervaring in autobekleding reparatie en zorgt er op efficiënte (en dus voordelige) wijze voor dat uw auto’s er weer als nieuw uitzien.

Professioneel herstel voor een scherp tarief

Of het nu gaat om portierbekleding of een autostoel die versleten is, brandgaten of scheurtjes: dankzij de jarenlange ervaring van Dr. Vinyl weten we precies hoe en met welke materialen autobekleding reparatie op effectieve en efficiënte wijze moeten aanpakken. Het resultaat: volledig herstelde interieurs voor een scherp tarief.

Meer weten over herstel van uw bekleding?

In de meeste gevallen kunt u bij Dr. Vinyl terecht voor reparatie van autobekleding op locatie. Schakelt u ons in voor het herstel van andere schades, dan kunnen we nóg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt. Wilt u Dr. Vinyl graag inschakelen voor autobekleding reparatie, andere werkzaamheden of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met 033 - 25 83 815, stuur een e-mail naar [email protected] of vraag direct online vrijblijvend een offerte aan!