Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Stuurwielherstel

Stuurwielherstel

Als u beschadiging aan uw stuurwiel heeft, is deze toe aan een vakkundige restauratie. Specialistisch stuurwiel herstel komt steeds vaker voor. Vooral bij Franse en Italiaanse auto’s komt schade aan het stuurwiel veelvuldig voor: zelfs bij relatief nieuwe modellen. Terwijl het interieur er nog als nieuw uit kan zien, komt het veel voor dat het stuurwiel slijtage plekken vertoond. Door het veelvuldig gebruik in combinatie met zweethanden, vet en vuil vertonen stuurwielen kale plekken. Stuurwiel herstel door Dr. Vinyl uit Brakel biedt dan uitkomst.

Bij beschadiging aan uw stuurwiel zorgen wij voor restauratie

Bij een beschadiging aan uw stuurwiel, is vakkundige restauratie noodzakelijk. Wij hanteren een speciale techniek bij de reparatie aan auto interieur het herstellen van uw stuurwiel. Onze medewerkers werken kale plekken bij en herstellen de structuur. Het geheel van uw stuurwiel wordt in de originele kleur gespoten. Naast dat wij uw stuurwiel graag voorzien van restauratie bij beschadiging, zijn wij er ook voor andere reparaties aan uw auto. Zo schakelt u ons ook in voor het repareren van uw dashboard. Welke soort reparatie ook nodig is, u laat het met een gerust hart aan ons over.

Schakel ons in voor het herstellen van uw stuurwiel

Als uw stuurwiel beschadiging heeft, kunnen wij deze voorzien van professionele restauratie. Wij zorgen ervoor dat uw stuurwiel er weer zo goed als nieuw uitziet. Schakel ons daarom meteen in! Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag door uw stuurwiel te repareren!