Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

RENOLIT folie

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel

RENOLIT folie biedt bescherming aan kozijnen en geeft ze een mooie uitstraling. Deze folie is erg sterk en is bestendig tegen zowel weersinvloeden en vuil. Dit is dus de ideale manier om uw kozijnen een zo lang mogelijke levensduur aan te bieden. Wacht daarom niet langer en schaf deze folie aan bij Dr. Vinyl uit Brakel!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

RENOLIT folie biedt de ideale manier voor bescherming

Om uw kunststof gordijnen te onderhouden is optimale bescherming nodig. RENOLIT folie biedt deze bescherming aan. De folie is namelijk stevig, UV-bestendig en vuilafstotend. Het is daarnaast ook een goede en duurzame folie en daardoor een verstandige keuze. Het onderhoud bestaat hoogstens uit de kozijnen afdoen met een doekje. Daarnaast zijn beschadigingen aan kozijnen gemakkelijk te repareren. De folie is ontwikkeld in verschillende uitvoeringen. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte uitvoering tussen en zorgt u voor een mooie uitstraling.

Schaf folie aan voor onderhoud

Met RENOLIT folie zorgt u ervoor dat uw kozijnen er altijd stralend uitzien én dat deze goed beschermd worden. Het is daardoor het ideale product om aan te schaffen. Heeft u vragen over dit product? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door een e-mail te sturen naar [email protected].