Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Onderhoud kunststof kozijnen

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel

Onderhoud is belangrijk wanneer u kunststof kozijnen heeft. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat onderhoud voor u kan verrichten, schakelt u Dr. Vinyl uit Brakel in. Wij zijn gespecialiseerd in werkzaamheden aan uw kozijnen en weten precies wat er nodig is om deze professioneel te onderhouden.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Wij helpen u graag met onderhoud aan uw kunststof kozijnen

U wilt natuurlijk dat uw kozijnen er altijd fantastisch uitzien. Kozijnen dragen immers bij aan de uitstraling. Daarom is het nodig om uw kunststof kozijnen te beschermen met RENOLIT folie of om onderhoud te laten verrichten. Wij voeren verschillend soorten onderhoud aan. Bij schade zijn wij in staat uw kozijnen te repareren, zodat deze weer zo goed als nieuw lijken. Daarnaast voeren wij nog verschillende andere werkzaamheden uit als het gaat om uw kozijnen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het spuiten van kozijnen. Welk soort onderhoud u ook wenst voor uw kunststof kozijnen, wij zijn uw ideale partner.

Schakel ons in voor onderhoud aan kozijnen

Om uw kunststof kozijnen er altijd stralend te laten uitzien, is onderhoud nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van kozijnen. Schakel ons meteen in voor werkzaamheden aan uw kozijnen. Heeft u nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via [email protected].