Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Dashboard reparatie

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel

Is uw dashboard aan reparatie toe en zoekt u een bedrijf die dit kan doen? Vandaag de dag wordt er in de meeste auto’s apparatuur ingebouwd en brengt de verwijdering van deze apparatuur vaak schade met zich mee. Om deze, veelal opvallende, schade ongedaan te maken en zo eventuele kopers niet af te schrikken, doet u gemakkelijk een beroep op Dr. Vinyl uit Brakel. Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van klein schadeherstel en zijn daarmee de geschikte partij om de beschadiging aan uw dashboard te herstellen.

Het vakkundig herstellen van beschadiging aan uw dashboard tijdens een reparatie

Wij herstellen kleine schades tot in detail en zorgen voor het herstellen van beschadiging aan uw dashboard tijdens een vakkundige reparatie. Hierbij herstellen we de originele structuur en kleur. Onze specialisten zorgen er in de meeste gevallen voor dat de geleden schade op locatie kan worden gerepareerd. Heeft u meerdere voertuigen die gerepareerd moeten worden? Laat ons de reparatie aan het interieur van uw auto combineren en bespaar zo tijd en geld!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Trouwe klantenkring

Dr. Vinyl is een vertrouwde naam in Nederland en België. Door onze jarenlange ervaring en professionele kwaliteit van werken, hebben we inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We werken voor verschillende sectoren. Binnen de automotive verrichten wij reparatie aan uw dashboard, maar ook voor bijvoorbeeld het repareren van uw autostoel.

Het herstellen van beschadiging aan uw dashboard op locatie

Een groot voordeel van ons bedrijf is dat we u snel van dienst kunnen zijn. U vindt ons op meerdere locaties in Nederland voor reparatie van uw dashboard. Zo is er altijd wel een ervaren schade hersteller bij u in de buurt die de beschadiging aan uw dasboard op professionele wijze kan vervangen!

Kwaliteit in schadeherstel

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Ons team is dan ook constant bezig met innovatie. Hoe kunnen we u nog beter, sneller en goedkoper helpen? In combinatie met veel ervaring zorgt dat ervoor dat we altijd de juiste oplossing hebben voor het herstellen van beschadiging aan uw dashboard tijdens een reparatie. Wij zorgen ervoor dat u na de reparatie niets meer ziet van de beschadiging. Zo heeft u nog lang plezier van uw vervoersmiddel.

Vraag gratis een offerte aan voor uw dashboard

Zoekt u een professioneel bedrijf voor het herstellen van uw dashboard tijdens een reparatie? Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten? Hoe dan ook: wij gaan graag aan de slag met uw dashboard en andere kleine schades. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van autobekleding. Vraag gratis een offerte aan. Neem telefonisch contact met ons op via 033-25 83 815 of stuur een e-mail naar [email protected].