Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Autobekleding reparatie

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel

Wie op zoek is naar een specialist om autobekleding te voorzien van reparatie, is verzekerd van succes bij Dr. Vinyl uit Brakel. Als garagehouder zit u niet te wachten op kleine schades in uw auto’s; u wilt immers sterk staan in de onderhandelingen met potentiële afnemers. Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring in herstel van autobekledingen en zorgen op efficiënte wijze dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Voorzie uw autobekleding van een professionele reparatie

Of het nu gaat om portierbekleding of een autostoel die versleten is: dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe en met welke materialen we reparatie aan autobekleding moeten uitvoeren. Wij weten hoe we het repareren van uw autostoel op effectieve en efficiënte wijze moeten aanpakken. Het resultaat: vakkundig herstelde interieurs voor een scherp tarief.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Kwaliteit in herstel van autobekleding

Wij verliezen kwaliteit nooit uit het oog. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en de nieuwste technieken bij het herstel in autobekleding. Innovatie vinden we dan ook erg belangrijk. Onze medewerkers zijn allemaal goed geschoold en hebben veel verstand van zaken. We zoeken altijd de juiste oplossing voor u. Wilt u uw volledige interieur van uw auto laten repareren? Ook dat kan bij ons. Vraag eens naar de prijzen hiervoor; u zult zien dat wij hier scherpe tarieven voor hanteren bij de reparatie aan autobekleding. Na onze reparatie lijkt uw auto weer als nieuw!

Het laten maken van autobekleding

Wij zijn niet alleen goed in het herstellen van schade aan uw gehele interieur, maar ook aan kleinere schades aan het interieur van uw auto. Heeft u schade aan uw stuurwiel? Dan zorgen wij voor reparatie aan uw stuurwiel. Dit geldt ook voor andere reparaties aan uw autobekledig. Denk bijvoorbeeld ook aan het repareren van uw dashboard. Ook voor schades aan het exterieur kunt u bij ons terecht. Denk aan kleine schades als steenslag.

Herstel op locatie

In de meeste gevallen kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw autobekleding op locatie. Wij hebben servicepunten door heel Nederland, waardoor u altijd een specialist in uw buurt vindt voor het herstel aan autobekleding. Schakelt u ons in voor het herstel van meerdere schades, dan kunnen we nóg efficiënter te werk gaan, waardoor uw voordeel nog groter wordt.

Neem eenvoudig telefonisch contact op met ons voor reparatie aan uw auto

Wij helpen u graag met reparatie aan uw autobekleding. Onze medewerkers verhelpen schades door middel van smart repair. Dr. Vinyl is de juiste partij voor herstel van autobekleding. Maak meteen een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar 033-25 83 815 of door een e-mail te sturen naar [email protected].