Vul de 4 cijfers van uw postcode in.

Auto interieurreparatie

  • Binnen 48 uur een prijsvoorstel
  • Service door heel Nederland
  • Specialistisch schadeherstel
Is uw auto aan interieurreparatie toe? Versleten portierbekleding, instap slijtage op de autostoel, slijtage aan hemelbekleding en (lederen) handgrepen, brandgaatjes, scheurtjes in leer of plastics; allemaal slijtages die bij regelmatig gebruik van het voortuig voorkomen. Toch heeft u er als autobezitter of garagehouder baat bij dat deze schades worden verholpen. Uiteraard moet dit kostentechnisch interessant zijn. Het investeren in het herstellen van kleine schades bevordert uw business. Dr. Vinyl uit Brakel helpt u graag met deze reparatie.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bel ons op 033- 25 83 815ofStuur ons een mailtje

Laat uw auto van een succesvolle interieurreparatie voorzien

Voor het herstellen van interieurschade aan uw auto zijn wij de geschikte partner. De technieken die onze specialisten gebruiken voor interieurreparatie in uw auto, zijn door ons zelf ontwikkeld en al meer dan veertig jaar een bewezen methode. Door training en het gebruik van de juiste materialen is succes verzekerd bij interieurreparatie aan uw auto door de specialisten van Dr. Vinyl. Naast repartie aan het interieur van uw auto, schakelt u ons ook in voor:

Het investeren in het herstellen van kleine schades bevordert uw business. Een nette auto gaat immers sneller van de hand dan een uitgeleefde auto.

Maak gebruik van onze mobiele servicepunten voor reparatie aan uw auto

Wij werken met mobiele servicepunten, zodat de interieurreparaties van uw auto op locatie kan worden uitgevoerd. Wellicht kunnen wij andere schades direct herstellen. Heeft u interesse in interieurreparatie aan uw auto door ons? Vraag een offerte aan of bel naar 033-25 83 815 voor meer informatie.